El-kontroll

Vi er sterkest på strøm

Trenger du en dyktig elektriker
i Bærum, Oslo eller Asker?

Ryker sikringene dine eller slår jordfeilbryteren stadig ut?

Da trenger du en el‐kontroll. Vi benytter kun elektrikere som er sertifiserte iht. el‐kontrollnormen NEK 405‐2 når vi utfører el‐kontroll i boligen din, slik at du kan være sikker på at kontrollen blir utført skikkelig og gir grunnlag for eventuelle rabatter fra forsikringsselskapet ditt. Viste du forresten at du kan bestille elkontroll av oss som gave til en du bryr deg om?

En stor andel av brannene som oppstår i Norge er som følge av feil i det elektriske anlegget

En stor andel av brannene som oppstår i Norge er som følge av feil i det elektriske anlegget og feil bruk av elektrisk utstyr. En el‐kontroll kan avdekke feil og begynnende feil, og mangler tidlig, slik at de ikke utvikler seg til farlige feil som medfører fare for elektrisk støt og brann.

Det elektriske anlegget i huset ditt skal kanskje være der så lenge som huset står. Og man forventer kanskje at det elektriske anlegget bare virker og varer, der det ligger skjult – inne i vegger, tak, gulv og sikringsskap. Ute av synet – ute av sinn. Men dessverre og som med så mye annet, så varer ikke det elektriske anlegget evig. Det trenger vedlikehold for å fungere sikkert ‐ akkurat som en bil trenger service og jevnlige reparasjoner. Invester i økt trygghet og bestill en elkontroll i dag.

Ønsker du å bestille elektriker, gratis befaring eller få mer informasjon?
Ring oss på 67177850 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

Ved å trykke Send nedenfor aksepterer du samtidig at Elektroentreprenør Guriby AS kan kontakte deg angående denne henvendelsen.

*Påkrevde felter