Ladeanlegg for elbiler

Vi er sterkest på strøm

Trenger du en dyktig elektriker
i Bærum, Oslo eller Asker?

Pass på å velge riktig type ladeanlegg

Det finnes en «jungel» av elbilladere, leverandører og tilbydere av ladeanlegg og betalingsløsninger. Hva skal man velge? Selv om det kan være fristende å gå for den billigste eller enkleste løsningen, så er det ofte at den ikke er optimalt tilpasset antallet elbiler som skal lade samtidig og det faktiske behovet man har ladehastighet – for eksempel i et borettslag eller sameie. Den dyreste og mest omfattende løsningen er det kanskje heller ikke behov for. Uansett så må ladeanlegget man velger være tilpasset kapasiteten til det elektriske anlegget.

Inngående kunnskap om elektriske anlegg er helt nødvendig når man ønsker en optimal ladeløsning

Vi som en autorisert elektroinstallatørbedrift sørger for å ivareta disse tingene ved å foreta en kartlegging av det elektriske anlegget og de forutsetningene som finnes. Slik kan du være sikker på at for eksempel hovedsikringen ikke løser ut på grunn av at mange lader samtidig og at du ikke får klager fra brukerne på at ladingen går tregt. Vi har prosjektert og installert hundrevis av ladestasjoner av mange forskjellige typer, og vi har lang erfaring med valg av riktig type ladestasjon og egnet type ladeanlegg for kundene våre. Derfor vet vi hvilke fordeler og begrensninger som finnes i de forskjellige løsningene og elbilladerne som finnes på markedet. Siden vi også er en elektroinstallatørbedrift så har vi inngående kunnskap om elektriske anlegg som er helt nødvendig når man ønsker en optimal ladeløsning – både i dag og i fremtiden.

Ønsker du å bestille elektriker, gratis befaring eller få mer informasjon?
Ring oss på 67177850 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

Ved å trykke Send nedenfor aksepterer du samtidig at Elektroentreprenør Guriby AS kan kontakte deg angående denne henvendelsen.

*Påkrevde felter