Om oss

Vi er sterkest på strøm

Trenger du en dyktig elektriker i Bærum, Oslo eller
Asker?

Sterkest på strøm i over 30 år

Elektroentreprenør Guriby AS ble stiftet i 1987 etter en fisjon fra Lommedalens Elektriske AS som igjen ble stiftet i 1958. I dag holder vi til på Rud like nord for Sandvika i Bærum Kommune. Våre kunder er private forbrukere, bedrifter, sameier, borettslag, entreprenører, foreninger og idrettslag for å nevne noen. Vi er en familiebedrift og Daglig leder er i dag 3. generasjon i virksomheten.

Vi samarbeider regelmessig med en rekke lokale entreprenørvirksomheter og leverandører, som vi mener bidrar til vårt mål om å være en bedrift med sterk lokal merkevare, forankring og tilhørighet.

I 2017 ble vi tildelt prisen for «Årets bedrift i Bærum» som hvert år utdeles i regi av Nordea og Bærum Næringsråd. Som en lokal aktør og tilbyder av elektrikertjenester er det svært viktig for oss at kundene våre har tillitt til tjenestene vi leverer og at vi vil ivaretar deres interesser. Derfor har vi i mange år vært medlem i bransjeorganisasjonen Nelfo, som jobber for en seriøs, kompetent og bærekraftig bransje. Og i 2021 ble vi medlem av innkjøps‐organisasjonen Elfam for å kunne gi våre kunder enda bedre betingelser på elektrisk installasjonsmateriell og utstyr.

Som en aktør i bygg‐ og anleggsbransjen erkjenner vi problemet med de store mengdene med avfall som produseres av bransjen hvert år, og vi har derfor valgt å oppnå‐ og innehar miljøfyrtårnsertifisering for å oppfylle de krav og forventninger som våre kunder har til at vi håndterer avfall på en god måte.

Siden starten har vi hatt fokus på å være et bransjeforbilde og en solid aktør i markedet. Vi tror at dette er en av hovedgrunnen til at vi i dag stabile og dyktige ansatte med øye for faglig stolthet og god kundebehandling. Vi er også en godkjent opplæringsbedrift som er med på å utdanne fremtidens elektrofagarbeidere og vi tar normalt inn 1‐2 lærlinger hvert år. Siden 1987 har vært med på å utdanne over 40 elektrikerlærlinger frem til fagbrevet – noe vi er svært stolte av.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Ring oss på 67177850 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

Ved å trykke Send nedenfor aksepterer du samtidig at Elektroentreprenør Guriby AS kan kontakte deg angående denne henvendelsen.

*Påkrevde felter

Velkommen til oss

Elektroentreprenør Guriby AS ble stiftet i 1987. Vi har økt jevnt og trutt i alle år og har i dag stabile ansatte som har øye for faglig stolthet og god kundebehandling

Firmaet ble stiftet i 1987 etter en fisjon fra Lommedalens Elektriske AS som ble stiftet i 1958. I 2008 kjøpte vi opp elektrokontoret AS i Oslo som har historie helt tilbake fra 40 årene.

Guriby AS tar miljøet på alvor
blant annet ved skånsom håndtering av avfall. Guriby AS har selvsagt sentral godkjenning (www.dibk.no) og er registrert elektroentreprenør (www.dsb.no).
Vi har også Nemko Foretaksgodkjenning for Elkontroll på bolig. Et av våre vekstområder er montering av elbilladere.

Vårt naturlige arbeidsområde er Oslo, Bærum, Asker, Røyken og Ringerike.
Men dersom kunden ønsker det, har vi tatt/tar vi oppdrag over hele Sør-Norge.