Rehabilitering av sikringsskap

Vi er sterkest på strøm

Trenger du en dyktig elektriker
i Bærum, Oslo eller Asker?

Når du vil redusere brannrisiko så begynn i sikringsskapet

Vet du om du har jordfeilbrytere og overspenningsvern i sikringsskapet? Hvis ikke, så er du ikke alene. Mange boligeiere tror kanskje at fordi de har et sikringsskap med automatsikringer, så er det elektriske anlegget tilstrekkelig sikret mot elektriske feil og brann. Det stemmer dessverre ikke. Uten jordfeilbrytere i sikringsskapet risikerer du at en jordfeil i det elektriske anlegget ikke blir koblet ut før det oppstår varmgang og verste fall branntilløp på feilstedet. Det er ikke uten grunn at jordfeilbrytere i de fleste tilfeller er påkrevd i nye elektriske anlegg. Jordfeilbrytere reduserer risikoen for brann og elektriske sjokk betraktelig.

Uten jordfeilbrytere i sikringsskapet risikerer du at en jordfeil i det elektriske anlegget ikke blir koblet ut før det oppstår varmgang og verste fall brann

Uten et overspenningsvern installert i elanlegget vil lyn‐overspenninger og koblingsoverspenninger fra strømnettet sendes inn i boligen din og ut via stikkontaktene, og i verste fall ødelegge det elektriske utstyr som er tilkoblet. Konsekvensene av dette kan være at elektrisk utstyr slik som TVen, Pcen eller vaskemaskinen blirødelagt. I noen tilfeller kan en overspenning medføre brann. Et overspenningsvern installert i sikringsskapet vil vesentlig redusere risikoen for at disse tingene skjer.

Ønsker du å bestille elektriker, gratis befaring eller få mer informasjon?
Ring oss på 67177850 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

Ved å trykke Send nedenfor aksepterer du samtidig at Elektroentreprenør Guriby AS kan kontakte deg angående denne henvendelsen.

*Påkrevde felter