Serviceavtale

Vi er sterkest på strøm

Trenger du en dyktig elektriker
i Bærum, Oslo eller Asker?

Har du ansvaret for større bygg med komplekse elektriske anlegg?

Enten du er en gårdeier, styreleder i et sameie eller driver en bedrift, så vet du hvor viktig det er at alt som går på strøm bare virker – hele tiden. Forsyningssikkerheten til elektrisk utstyr blir bare mer og mer viktig, og ofte er man helt avhengig av det i hverdagen. Enten det er belysningen i garasjeanlegget, elbilladerne på  parkeringsplassen eller strømmen til kassaapparatet i butikken. Når slikt slutter å fungere så medfører det svært ofte store ulemper for beboere, leietakere eller kundene dine, og ikke minst – deg.

Med en serviceavtale med oss trenger du ikke lenger å bekymre deg for disse tingene. Vi responderer raskt på henvendelser når elektriske anlegg og utstyr ikke fungerer som det skal. Vi tilbyr jevnlige kontroller av elektriske anlegg og utstyr som du har ansvaret for, slik at vi sammen reduserer sannsynligheten for strømbrudd og branntilløp som følge av defekt utstyr og mangelfullt vedlikehold.

Ønsker du å bestille elektriker, gratis befaring eller få mer informasjon?
Ring oss på 67177850 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

Ved å trykke Send nedenfor aksepterer du samtidig at Elektroentreprenør Guriby AS kan kontakte deg angående denne henvendelsen.

*Påkrevde felter