Utendørs varmekabelanlegg

Vi er sterkest på strøm

Trenger du en dyktig elektriker
i Bærum, Oslo eller Asker?

Når du er lei av å hakke is og måke snø

Den kanskje beste og mest effektive løsningen mot islagte oppkjørsler er elektriske varmekabler. Alle som har en lang eller bratt oppkjørsel vet hvordan det er når isen legger seg og hjulene på bilen spinner på vei inn i garasjen eller når turen mellom huset og postkassa går i dypsnøen over plenen siden oppkjørselen er blitt til en skøytebane. Derfor, om du planlegger å legge belegningsstein eller asfaltere oppkjørselen din – ikke glem å investere i varmekabler.

Den kanskje beste og mest effektive løsningen mot islagte oppkjørsler er elektriske varmekabler

Sammen med våre samarbeidspartnere er vi totalleverandør av elektriske oppvarmingsløsninger utendørs, enten det er oppkjørsler, smeltevannsrenner, trapper eller uteplassen. Vi har mange års erfaring med valg av løsninger og har levert hundrevis av varmekabelanlegg. Sammen med deg finner vi løsningen som både tar hensyn til det elektriske anlegget ditt og strømregningen. Vi kan blant annet levere styringssystemer som sørger for at varmekablene står påslått kun når det snør og er fare for isdannelse, slik at du kan være sikker på å unngå unødvendige strømkostnader. Trenger du derimot frostsikring av vannrør, avløp, renner eller nedløp kan vi levere selvregulerende varmekabler for ekstra driftssikkerhet. Vi veileder og sørger for at du får den beste løsningen tilpasset ditt behov.

Ønsker du å bestille elektriker, gratis befaring eller få mer informasjon?
Ring oss på 67177850 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

Ved å trykke Send nedenfor aksepterer du samtidig at Elektroentreprenør Guriby AS kan kontakte deg angående denne henvendelsen.

*Påkrevde felter