Elektrikertjenester

Vi er sterkest på strøm

Trenger du en dyktig elektriker
i Bærum, Oslo eller Asker?

Elektrikere med høy kompetanse og med stolthet for faget

Skal du pusse opp? Trenger du en elbillader til bilen din? Eller er du engstelig for det gamle sikringsskapet ditt? Skal du kanskje bygge hus? Da er det godt å vite at du har en elektriker som ivaretar både dine ønsker og sikkerheten til det elektriske anlegget. Når du får besøk av en elektriker fra oss kan du nemlig være sikker på at vedkommende innehar fagbrev og relevante godkjenninger, og ikke minst riktig kompetanse for å gjennomføre akkurat ditt oppdrag. Vi tar på oss de aller fleste typer elektrikeroppdrag. Ingen jobb er for liten og svært få for store.

Når du kontakter oss får du først hjelp av en av våre dyktige prosjektledere som selv er elektrikere og oppdatert på det siste innen elektriske anlegg og utstyr, og regelverk. Slik kan du være sikker på at du får gode råd og veiledning til akkurat ditt prosjekt og dine behov – og ikke minst rett elektriker til oppdraget du skal ha utført. Å kontakte oss for gode råd og tips er helt uforpliktende.

Våre elektrikere er utstyrt med varebiler som inneholder de mest brukte materialene og verktøyene. Slik kan utføre mange typer oppdrag med det samme vi er hos deg og reduserer unødvendig tidsbruk på å hente materialer og verktøy. Slik sparer vi tid på unødvendig kjøring til slik henting – og du sparer penger siden vi bruker kortere tid hos deg.

Vi tilbyr gratis befaring og kan gi pristilbud eller prisoverslag på de fleste oppdrag. Vi kan utføre montasje av elbilladere og større ladeanlegg, rehabilitering av sikringsskap, el‐kontroll for bolig iht. NEK 405‐2, installasjon av ny kurs fra sikringsskapet, varmekabler på baderom, varmekabler utendørs (snøsmelteanlegg), xComfort, Z‐wave og flere andre smarthussystemer, feilretting etter eltilsyn (tilsynsrapporter), downlights, utelys, panelovner, varmestyringsystemer, hjemmenettverk m.m.

Ønsker du å bestille elektriker, gratis befaring eller få mer informasjon?
Ring oss på 67177850 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

Ved å trykke Send nedenfor aksepterer du samtidig at Elektroentreprenør Guriby AS kan kontakte deg angående denne henvendelsen.

*Påkrevde felter