Elbillader

Vi er sterkest på strøm

Trenger du en dyktig elektriker
i Bærum, Oslo eller Asker?

Elbillader som er tilpasset dine behov

Hvis du eier en elbil eller en ladbar hybridbil så har du sikkert oppdaget «jungelen» av elbilladere eller «ladebokser» som finnes der ute. Og det er mange spørsmål man stiller seg når man skal velge ladestasjon til elbilen. Trenger jeg en «dyr» lader eller kan jeg klare meg med en som er rimeligere? Hva med strømforsyningen i huset, er det nok kapasitet på hovedsikringen? Og selvfølgelig, hvor fort kan jeg regne med å få ladet opp bilen? Hva hvis jeg bytter bil eller kjøper en til, kan jeg bruke den samme elbilladeren?

Det kan også være store prisforskjeller på både elbilladerne og montering. Og det er ikke alltid det er nødvendig å velge den dyreste elbilladeren for å oppfylle ladebehovet hjemme. Andre ganger, og selv om det kan være fristende å gå for den billigste og enkleste løsningen, så er det svært sannsynlig at den ikke er optimalt tilpasset verken elbilen, kapasiteten til det elektriske anlegget eller det faktiske behovet man har ladehastighet.

Inngående kunnskap om elektriske anlegg er helt nødvendig når man ønsker en optimal ladeløsning hjemme

Vi i Guriby har solgt og installert hundrevis av ladestasjoner av mange forskjellige typer i over 10 år. Og vi har lang erfaring med valg av riktig type ladestasjon for kundene våre, samt tilpassing av installasjoner til en rekke forskjellige typer anlegg og behov. Derfor vet vi hvilke fordeler og begrensninger som finnes i de forskjellige løsningene og elbilladerne som finnes på markedet. Siden vi også er en elektroinstallatørbedrift så har vi inngående kunnskap om elektriske anlegg som er helt nødvendig når man ønsker en optimal ladeløsning hjemme som er tilpasset bilen og forutsetningene i det elektriske anlegget i boligen din.

Ønsker du å bestille elektriker, gratis befaring eller få mer informasjon?
Ring oss på 67177850 eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Kontaktskjema

Ved å trykke Send nedenfor aksepterer du samtidig at Elektroentreprenør Guriby AS kan kontakte deg angående denne henvendelsen.

*Påkrevde felter